Spring naar inhoud

Ankie / Sevilla

Ankie is een ervaren Nederlandse paardentrainster en rasechte Amsterdamse.mail-1-filtered Zij heeft haar manege in het Nederlandse Almere in april 2011 verruilt voor een plek in Spanje waar ze een nieuw leven is begonnen. Ze is in Spanje een paardenopvang begonnen voor verwaarloosde paarden waar je naar hartelust kunt meewerken als je dat leuk vindt maar dat hoeft natuurlijk niet. Onderdak is geregeld in het dorpje op 900 mtr. afstand van de manege. Ankie's manege ligt in de provincie Sevilla op 1,5 uur rijden van het strand.

Ze maakt mooie tochten in het natuurgebied Sierra Norte, bestaande uit een groen heuvelachtig landschap met enkele rivieren met o.a. schildpadjes en ooievaars. Ook voor niet-ruiters is het een prachtig gebied en deze locatie is ook bijzonder geschikt voor kinderen van alle leeftijden omdat op deze manege Nederlands wordt gesproken.

         

paardrijvakantieinspanje@gmail.com

Telefoon: 0031612044440

Als je mijn pagina op facebook ‘liked‘ (en deelt) blijf je op de hoogte van nieuwe tochten en aanbiedingen.

recensies

Dag Marion,

Paardrijden bij Ankie was zo leuk.

Mijn dochter Sara en ik hebben paardgereden met Ankie en stagiair Astrid in het prachtige natuurgebied rond haar manege. Mooi groen gebied van bijna 1000 ha. vol bloemen, bomen en bergen iets ten noorden van Sevilla. Als beginnende ruiter heb ik er ook best veel van opgestoken. Slalom tussen de bomen door was een uitdaging :).

Sara heeft ook mogen helpen op De Stichting waar verwaarloosde paarden worden opgevangen. Ze vond dat geweldig. Mooi dat wij dit goede doel van Ankie en Salva steunen met deze vakantie! 

Groetjes Janny


Hallo Marion,

Het verblijf bij Ankie was in een woord fantastisch!! Ik kan dit iedereen aanbevelen!. Heb fantastische ritten gemaakt en ook nog een beetje meegewerkt. Het landschap is zo mooi en erg indrukwekkend. Eigenlijk wilde ik helemaal niet meer weg want er is nog zo veel werk te doen. De kamers waren luxe, ik verblijf meestal in goedkope hotels. Wel fijn hoor zo’n eigen badkamer etc. En goed eten.....

Hartelijke groet,

Robin


Net terug van de vakantie bij "Ankie" ;-), en ging je nog even laten weten hoe het geweest was.

Wel, ik kan het alleen maar samenvatten als "wat een ervaring"!

Ik ben een angstige ruiter maar wat Ankie op één week tijd me heeft kunnen bijbrengen, onvoorstelbaar. Het was twee maand geleden dat ik op mijn verzorgpaard ben gestapt, door onzekerheid. Vandaag hebben we lekker gereden, zonder zadel, met een touwhalstertje. Ze weet zo je vertrouwen op te bouwen, wat een topdame. Heerlijke buitenritten gemaakt en veel geleerd hoe problemen buiten op te lossen, en haar creatieve aanpak zorgt ervoor dat je al je angsten overwint.

Daarnaast heerlijk gewandeld aan de hand met paardjes en pony's, mogen aanschouwen hoe de opvangers begeleid worden...

Eén ding is zeker, ik ga nog op ruitervakantie en ik zoek niet verder, Ankie is the place to be!

Wendy