Spring naar inhoud

Jesús / Cádiz

Jesús is geboren in 1976 in Cádiz. Sinds zijn jeugd werkt hij al met paarden o.a. als veedrijver (cowboy). Het was in 2014 toen hij zijn passie voor paarden en de natuur om hem heen begon in te zetten voor het toerisme. Hij begon met het rijden van routes van 1 uur of 2 uur en in 2017 besloot hij om zijn eigen bedrijf te beginnen op het gebied van paardentoerisme en is hij ook meerdaagse tochten gaan aanbieden. Jezus heeft een goed gevoel voor humor en is een zelfverzekerde gids en gastheer. Hij is vriendelijk met een gevoel voor avontuur. Omdat hij in dit gebied is opgegroeid, kent hij de ruiterpaden goed en kan hij je naar alle mooie plekken brengen. Hij weet ook veel van de geschiedenis en de natuur van het gebied. Zijn routes lopen door twee natuurparken. Het natuurpark Alcornocales bevat het grootste en best verzorgde kurkeikenbos van Europa. Het natuurpark van de Straat van Gibraltar wordt jaarlijks door honderden miljoenen vogels gepasseerd tijdens hun migratie tussen Europa en Afrika. Zijn paarden zijn Andalusisch en Hispano-Arabisch. Ze worden heel goed verzorgd en zijn vriendelijk en volledig betrouwbaar.

Dagtochten

 • De Maagdelijke Stranden van Cádiz       Prijs 950 euro
 • 2 Continenten 1 kolonie                           Prijs 850 euro

Trektochten

 • Ontdekking van Campo Gibraltar           Prijs 1350 euro
 • Het Engelse Pad                                         Prijs 1250 euro

Voor data  kijk op de pagina Kalender  . 

Dagtochten

De stranden van Cádiz

Data 2022 03/09 APRIL, 22/28 JUNE,11/17 DECEMBER

Pijs v.a. 850 euro

Mei, juni, september supplement hoogseizoen 270 euro (gedeelde kamer)

6 Nachten 5 dagen paardrijden

Ideaal programma voor mensen die dagroutes willen gaan rijden; we bieden dagelijks een halve dag route aan in verschillende landschappen van het natuurpark en één hele dag rijden met een picknickmaaltijd. Het is ook een perfect programma voor diegenen met een gemiddeld niveau van paardrijden, die korte routes willen rijden en elke dag in hetzelfde hotel willen terugkeren, willen genieten van hun vakantie en het misschien willen delen met vrienden of familie die niet paardrijden. Er is een bus https://www.avanzabus.com/ company, die het vervoer verzorgt tussen de luchthaven Malaga en Tarifa in het station van Algeciras. Het wordt aanbevolen om een ​​auto te huren om te genieten van het uitzicht, de gastronomie, de geschiedenis van een regio die de doortocht van de wereld is vanuit de oorsprong van de mens. Dit vanwege de ligging tussen twee continenten Europa en Afrika. Er zijn vele dorpen en  kustplaatsen als de witte dorpen van de Sierra van Cadiz en Malaga om te ontdekken.

Programma

Galopperen langs een vrijwel eindeloze stranden van Tarifa (Cádiz) We bieden je een tour langs het meest zuidelijke gebied van zowel Spanje als Europa, waarbij je een 5-daagse radiale route kiest die door zowel de kust als de bergen gaat. Aangenaam paardrijden langs de stranden, duinen, bergen en prachtige uitzichten en sensaties! We zullen genieten van twee natuurparken. De Straat van Gibraltar, waar jaarlijks honderden miljoenen vogels de zeestraat oversteken tijdens hun trektocht tussen Europa en Afrika, waardoor het niet alleen een van de meest prominente bestemmingen voor vogels kijken is, maar ook een van de meest ecologisch diverse plaatsen in Europa en de tweede "Het natuurpark van de kurkeiken", dat de grootste, meest continue en best verzorgde hoeveelheid kurkeiken herbergt. Door deze botanische en mycologische rijkdommen verdienent  Los Alcornocales terecht zijn faam als het laatste Europese bos.

Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar.

Accommodatie

Hotel "La Peña o Similar" Tarifa
• Eenpersoonstoeslag € 180.
• Niet-ruiters € 630 accommodatie in een tweepersoonskamer (inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt), in mei, juni, september 730,00 €
• Minimum groep 2 personen.
• Check-in: zondag Check-out: zaterdag. Inclusief rij- en verblijfprogramma.

De accommodatie is self-catering. Wij verzorgen het ontbijt en, voor groepen gasten die geen auto hebben, zorgen wij voor vervoer om de dag naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

“Onze paarden zijn allemaal geboren in dit gebied en ideaal voor trektochten in het ruige landschap. Ze zijn goed getrained en zijn gewend aan zowel beginners als ervaren ruiters en comfortabel voor lange afstanden.

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

 • 6 nachten o Ontbijt
 • 4 dagen 1⁄2 dag rijprogramma en 1 volledige dag (van zondag tot zaterdag)
 • Elke dag in bed and breakfast.
 • De dag van vertrek, in een enkele transfer voor de hele groep.
 • Inbegrepen transfers op de dag van aankomst uiterlijk 18.00 uur (Malaga) en niet voor 7.00 uur op de vertrekdag.
 • Een enkele transfer voor de hele groep.
  Transfer vanaf Malaga Airport extra kost € 180,00

Informatie

We raden aan om een ​​auto te huren om het Parque Natural del Estrecho en  te bezoeken, de witte dorpen aan de kust en het binnenland van Cadiz.
We raden het gebruik van zonnebrandcrème en zonnebrillen het hele jaar aan.
Raadpleeg kortingen voor groepen en families.
Transfertijden: Málaga - Tarifa 1 uur en 50 minuten
Minimale groep voor deze routes is 2 personen

We bieden een rijprogramma aan in het zuidoosten van de provincie Cadiz (Andalusië), we rijden ongeveer 3,5 uur per dag en een volledige dag inclusief lunch in een typisch restaurant.
”We zullen het natuurpark Estrecho ontdekken met zijn ongerepte stranden, valleien, kleine visserssteden ... allemaal zonder van accommodatie te veranderen op 1/2-routedag en ze naar wens te combineren. Gedurende een week leren we de technieken van de routes naar het buitenland, bergen beklimmen, ravijnen afdalen, in groepen galopperen langs het strand. Tijdens deze rit kunt u veilig genieten van langere routes op het platteland. Het is het perfecte programma als je tot nu toe alleen in een manege hebt gereden.

Twee Continenten één kolonie

Prijs 850 euro

6 nachten 5 rijdagen

Data 2022 27/05 MAART, 25/01 OCTOBER

Ideaal programma's voor ruiters die dagroutes willen gaan rijden. We bieden dagelijks een halve route aan in verschillende landschappen van het natuurpark en een hele dag rijden met een picknickmaaltijd. Het is ook een perfect programma voor diegenen met een gemiddeld niveau die korte routes willen rijden en elke dag in hetzelfde hotel willen terugkeren. Willen genieten van hun vakantie en het misschien willen delen met vrienden of familie die niet paardrijden.

PROGRAMMA

We bieden een rondgang langs het zuidelijkste grondgebied van zowel Spanje als Europa, een 5-daagse tocht die door bergen gaat met hun prachtige uitzicht op de baai en het uitzicht op Afrika met de kolonie Gibralta, Campo de Gibraltar is een regio ten zuidoosten van de provincie Cadiz en fungeert als grens tussen Europa en Afrika, evenals de poort tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Dat en de kolonie Gibraltar maken het een van de strategische toplocaties in Europa. We zullen genieten van een natuurpark het grootste en best verzorgde  kurkeikenbos van europa herbergt. Door zijn botanische en mycologische rijkdom verdient Los Alcornocales terecht zijn bekendheid als het laatste Europese bos.

Een van de meest strategische punten van Europa.

Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar.

Accommodatie

De accommodatie bevindt zich in Cortijo Las Majadillas

(Los Barrios, Cadiz), als de groep minder dan 4 personen is, gebruiken we Hotel la Montera 4 ****

Cortijo Las Majadillas, ligt in het natuurpark Alcornocales, de boerderij produceert vee, waaronder raszuivere Arabische paarden van de Ganaderia Felix Salas. De finca heeft in de noordvleugel ruime kamers te huur en heeft een oppervlakte van ruim 600 m2, verdeeld in een grote woonkamer met open haard en eetkamer, 8 slaapkamers met badkamer, grote keuken met alle keukengerei, tuinen en kapel.

De accommodatie is self-catering. Wij verzorgen het ontbijt en, voor groepen gasten die geen auto hebben, zorgen wij voor vervoer dat je om de dag naar de dichtstbijzijnde supermarkt brengt.

Onze paarden zijn allemaal geboren in dit gebied en ideaal voor trektochten in het ruige landschap. Ze zijn goed getraind en zijn gewend aan zowel beginners als ervaren rijders  en rijden comfortabel op lange afstanden.

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

Zes nachten in hotel of boerderij met ontbijt (van zondag tot zaterdag)
Vier dagen een halve dag en één volledige dag rijden, inclusief picknick.
Gekwalificeerde instructeursgids
Maximale veiligheidsmaatregelen
Ongevallenverzekering en wettelijke aansprakelijkheid.
Inbegrepen transfers vinden plaats uiterlijk 18.00 uur op de dag van aankomst (Malaga) en niet vóór 7.00 uur op de vertrekdag. Een enkele transfer voor de hele groep.

Activiteiten voor niet-ruiters: ➢ Fiets ➢ Golf ➢ Wandelen ➢ Winsurf ➢ Kitesurf ➢ Kajak

Aanvullende informatie

 • Er is een busbedrijf www.alsa.es, dat het vervoer verzorgt tussen de luchthaven Malaga en Algeciras en een treinstation in Malaga (Maria zambrano) http://www.renfe.com/ naar Algeciras.
 • We raden aan om een ​​auto te huren. Het is erg interessant om te genieten van het uitzicht, de gastronomie en de geschiedenis van een regio die de wereld is overgegaan vanaf de oorsprong van de mens vanwege de ligging tussen twee continenten, Europa en Afrika, de vele kuststeden zoals de witte dorpen van de sierra van Cadiz en Malaga.
 • We raden het hele jaar door zonnebrandcrème en zonnebril aan.
 • Raadpleeg kortingen voor groepen en families.
 • Transfer tijden: Málaga - Los Barrios 1 uur en 30 minuten.
 • Minimale groep voor deze routes is 2 personen maximaal 10.
 • Voor transfer vanaf de luchthaven van Malaga prijs voor elke transfer € 150,00

Trektochten

ONTDEKKING VAN CAMPO GIBRALTAR

Campo de Gibraltar + Jerez

Prijs € 1350,- 

Data 2022 23/30 JANUARI,13/20 FEBRUARI,17/24 APRIL,01/08 MEI, 15/22 MEI, 04/11 and 18/25 SEPTEMBER, 09/16 OCTOBER,

26/12 - 02/01-SPECIAL CRISTMAS RIDING CAMPO DE GIBRALTAR

Jezús biedt je een rondgang langs het meest zuidelijke gebied van Spanje en Europa, waarbij je een zevendaagse route rijdt die zowel langs de kust als door de bergen loopt. Campo de Gibraltar is een regio ten zuidoosten van de provincie Cádiz en fungeert als een grens tussen Europa en Afrika, evenals de poort tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Dat en de kolonie Gibraltar maakt het een van de beste strategische locaties in Europa. We zullen genieten van twee natuurparken, Los Alcornocales Natural Park, dat het grootste, meest continue en best verzorgde kurkeiken bos herbergt. De botanische en mycologische rijkdommen verdienen terecht Los Alcornocales zijn faam als het laatste Europese bos. Het tweede natuurpark is het natuurpark El Estrecho, waar jaarlijks honderden miljoenen vogels de zeestraat passeren tijdens hun trektocht tussen Europa en Afrika. Hierdoor is het niet alleen een van de meest prominente bestemmingen voor vogels kijken, maar ook een van de meest ecologisch diverse plaatsen in Europa.

Dit pakket bestaat uit vijf paardrijroutes, gemiddeld 5 uur per dag en een bezoek aan Jerez om te genieten van de legendarische Royal Andalusian School of Equestrian Art en een typische Flamenco Show met lunch.

Gemiddeld fysiek uithoudingsvermogen is vereist om volledig te kunnen genieten van stap, draf en galop.

Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar.

Informatie

Het minimum aantal personen voor deze route is 4 personen.

Kleine groep toeslag van 300 euro.

Maximale groep 10 personen.

Extra drankjes en cafetariakosten zijn niet inbegrepen.

Inbegrepen

Volpension met ontbijt en een drankje per persoon. Alle andere drankjes moeten ter plaatsen worden betaald.

5 paardrijddagen + bezoek aan Jerez
Bagagetransport en ondersteunend voertuig.
Transfer op vaste tijden vanaf trein- of busstation of vanaf de luchthavens van Malaga of Jerez.
Transfer van Malaga Airport of Jerez extra kost € 160,00 per persoon.

Transfers

Inbegrepen transfers vinden plaats uiterlijk om 18.00 uur op de dag van

aankomst (Malaga) en niet vóór 7.00 uur op de dag van vertrek. Een enkele transfer voor de hele groep.

Extra informatie

 • Prijs is per persoon voor gedeelde kamers. Individueel supplement van € 220, -.
 • Elk programma wordt begeleid door een gespecialiseerde gids.
 • Elke maaltijd inclusief picknick wordt bereid volgens de typische regionale keuken: paella, vlees, stoofschotels, groenten ... Als je een speciaal dieet nodig heeft, moet u dit van tevoren melden.
 • Maximaal gewicht 90 kg.
 • Het is raadzaam om zonnebrandmiddelen en zonnebrillen te gebruiken.
 • Je moet een veldfles meenemen voor water en een badpak.
 • Het is raadzaam om een ​​cap te gebruiken.
 • Paardrijden niveau is middelzwaar (stap, draf en galop).
 • Engelse zadels.
 • Paarden: Andalusische en Arabisch-Andalusisch ras.
 • Transfer van luchthaven, bus of trein van Malaga inbegrepen.
 • De hotels kunnen worden gewijzigd door de gids indien noodzakelijk.

Romantische reizigers

De route die bereisd werd door schrijvers uit de romantische beweging in de achtiende en negentiende eeuw.
Prijs € 1350,-
7 nachten 6 dagen te paard
Data 2022 20/27 MAART, 25/01 OCTOBER, 06 /12 NOVEMBER
De route begint bij Campo de Gibraltar en arriveert in Ronda en gaat langs de route van de 19e-eeuwse reizigers 'toen schrijvers, kunstenaars en schilders, bekend als 'de Romantici ', uit heel Europa en zelfs ver uit Amerika kwamen ze om deze route te volgen van de kust van Spanje naar de koninklijke stad Ronda. Hier zien we ook sporen van de Moorse bezetting tussen de 8e en 15e eeuw die torens, kastelen en forten achterlieten. Naast de historische betekenis is het landschap onovertroffen.
In 1865 zei Henry O'Shea dat de weg van Gibraltar naar Ronda '... een van de mooiste en meest romantische tochten te paard was die je in ons land kan ondernemen'.
Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar.

INFORMATIE

Het minimum aantal ruiters voor deze routes is 2 personen. Prijs per persoon voor gedeelde kamer. Individuele kamertoeslag van € 175,00. Kleine groepstoeslag van 300 €.
Maximaal groep 10 personen.
Als je een exclusieve route wenst, kun je speciale prijzen vragen afhankelijk van het seizoen.
Extra drankjes en cafetariakosten niet inbegrepen.

INBEGREPEN

Volpension met water en een drankje per persoon. Elke extra drank moet worden betaald.
Maximaal gewicht toegestaan ​​90 kg
Bagagevervoer en ondersteunend voertuig
Transfer vanaf het vliegveld, trein- of busstation vanaf de luchthaven van Malaga

TRANSFER

Inbegrepen transfers worden niet later dan 18.00 uur gehouden op de dag van aankomst (Malaga) en niet voor 7.00 uur voor de vertrekdag. Eén enkele transfer voor de hele groep.
Transfer vanaf de luchthaven van Malaga extra kost € 180,00 per persoon.

EXTRA INFORMATIE

Elk programma wordt begeleid door een gespecialiseerde gids.
Elke maaltijd, inclusief picknicks, is gemaakt van typische regionale gerechten: paella's, vlees, stoofschotels, groenten ... als je een speciaal dieet nodig hebt, moet je dit van tevoren vragen.
Het is raadzaam om zonnebrandcrème en een veiligheidsbril te gebruiken.
Je moet flesje voor water en een badpak meenemen.
Het is raadzaam om een veiligheidshelm te gebruiken.
Paardrijniveau: gemiddeld (stap, draf en galop).
Zadels: engels en western.
Paarden: Andalusische en Arabisch-Andalusische paarden, goed getrained.
Transfer vanaf luchthaven, bus of trein vanuit Malaga inbegrepen.
De hotels en het restaurant kunnen worden aangepast door de gids.

paardrijvakantieinspanje@gmail.com

Telefoon: 0031612044440

Als je mijn pagina op facebook ‘liked‘ (en deelt) blijf je op de hoogte van nieuwe tochten en aanbiedingen.

Recensies

Inmiddels is het alweer 7 jaar geleden dat ik bij Marion en Bart op La Balsa verbleef voor een paardrijdtocht in de omgeving van Sierra Nevada. De warmte en de intimiteit van Marion en Bart en de twee gidsen zijn mij enorm bijgebleven. En ook dat ik werd meegenomen in het Spaanse leven daar. Een fijne ervaring! Het persoonlijke contact met Marion maakte het voor mij makkelijk om rechtstreeks via haar de mooie paardrijdtocht 'De verborgen kant van Campo Gibraltar' van Jesús / Cádiz te regelen.
Ik heb verschillende, meerdaagse buitenlandse paardrijdtochten gemaakt (o.a. Chili, Argentinië, Jordanië, Andorra, Noord-Spanje). 'De verborgen kant van Campo Gibraltar' van Jesús behoort absoluut tot één van mijn favoriete paardrijdtochten die ik heb gemaakt. Jesús heeft een uitgebalanceerd en gevarieerde paardrijdtocht uitgestippeld. De combinatie, bergen, het nationale park, duinen, zee en het strand van Tarifa, zorgt voor voldoende avontuur en uitdaging. Tevens is een culturele dag opgenomen in het programma waar we de Andalusische rijschool en een Flamenco show hebben ervaren. Jesús is een betrouwbare en erg vriendelijke, lokale gids. Hij kent de omgeving heel goed en kan je veel vertellen over de geschiedenis en de natuur. Een paardrijdtocht bij Jesús is een absolute aanrader!

José

Coaching Vitality & health programma

Na al langer actief te zijn in Nederland is José samen met Jesús dit jaar begonnen met een coaching programma in Spanje. Zij heeft altijd al een fascinatie voor paarden gehad. Ze maakte meerdaagse paardrijtochten in Chili, Argentinië, Jordanië, de Spaanse Pyreneeën, Andorra, Zuid-Spanje, Noord-Frankrijk en België. Tijdens één van haar verre reizen, waarbij José op het paard van Chili over het Andes-gebergte naar Argentinië trok, ontdekte ze haar eigen kracht en moed. Zij besloot veranderingen aan te brengen in haar leven. José kreeg door afstand te nemen van haar dagelijkse leven mooie inzichten, die haar verder hebben geholpen. Dit was voor haar de doorkijk naar een zinvolle invulling van de toekomst.

Zij richtte een Coaching bureau op met werklocaties in Nederland, Italië en Spanje. Door de jaren heen heeft zij zich persoonlijk verder ontwikkeld.

José heeft met succes de opleidingen Academisch Coach, Intuïtieve Coaching, Equine Assisted Coaching en Gestalttherapie afgerond. Daarnaast heeft zij de trainingen: Teamtraining Groepsdynamica, Provocatieve Coaching en Zenmeditatie gevolgd. Hierdoor heeft zij zich gekwalificeerd tot professioneel coach.

VITALITY & HEALTH PROGRAMMA

Je wilt zolang mogelijk vitaal en gezond blijven; zowel fysiek als psychisch. Wat hiervoor nodig is:

 • voldoende bewegen
 • gezond eten
 • genoeg tijd nemen om te ontspannen
 • een coachgesprek voor je persoonlijk onderhoud

De kwaliteit van jouw leven verhoog je door te kiezen voor jezelf en voor een gezonde en actieve leefstijl. En door jezelf de tijd te gunnen!

Wil je weer vitaal worden en gezonder en actiever leven? Meld je dan nu aan voor ons VITALITY & HEALTH programma!

Een combinatie van beweging, gezonde mediterraanse voeding, ontspanning, mediteren, contact met paarden en een persoonlijk coachgesprek. Dit in een prachtige, ontspannen setting waarin jouw gezondheid centraal staat.

Het programma bestaat uit

 • Mountainbiken
 • Wandelen
 • Paardrijden of werken met paarden
 • Mediteren
 • Mediterraans dieet
 • Individuele coachgesprekken of coachsessies met paarden

Gezond blijven is voor jezelf kiezen en jezelf de tijd te gunnen!

Wil je werken aan je vitaliteit en gezondheid?

Loop je tegen een burn-out aan?

Heb je even tijd nodig voor jezelf?

Sta je voor belangrijke keuzes in je leven en heb je overdenktijd nodig?

De omgeving

Campo de Gibraltar is een regio ten zuidoosten van de provincie Cádiz en fungeert als een grens tussen Europa en Afrika. Het is tevens de poort tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Samen met de kolonie Gibraltar is dit een van de beste strategische locaties in Europa. We zullen genieten van twee natuurparken. Natural Park Los Alcornocales is het grootste en best verzorgde kurkeiken bos in Europa. Het park is befaamd om de botanische en mycologische rijkdommen. Het tweede natuurpark is El Estrecho. Jaarlijks passeren honderden miljoenen vogels de zeestraat tijdens hun trektocht tussen Europa en Afrika. Het is een prominente bestemming voor vogels kijkers en het meest ecologische park in Europa.

De routes (paardrijden, mountainbiken, wandelen) beginnen vanuit een landhuis dat geheel vrij gelegen ligt in het natuurpark van Los Alcornocales. Het landhuis heeft een fantastische stal met Arabische volbloed paarden. En beschikt over 8 slaapkamers geschikt voor 16 personen. De eigenaresse van het landhuis verzorgt de traditionele, regionale, mediterraanse keuken.

Informatie

 • Datum: 27 januari tot 31 januari 2020
 • Locatie: Andalusië Zuid-Spanje
 • Je vliegt in circa 2,5 uur van Amsterdam naar Malaga.
 • In overleg regelen we de transfer naar de manege(1,5 uur).
 • Prijs 1475 euro excl. 21% btw per persoon en incl. hotelovernachting met volpension.
 • Minimaal 4 en maximaal 16 deelnemers
 • Minder dan 4 deelnemers supplement 300 euro per persoon

paardrijvakantieinspanje@gmail.com

Telefoon: 0031612044440

Als je mijn pagina op facebook ‘liked‘ (en deelt) blijf je op de hoogte van nieuwe tochten en aanbiedingen.

Recensies

Dit voorjaar heb ik een teamsessie bijgewoond waarbij José een paard inzette bij een groep medisch specialisten; goed kritisch publiek. José wist de groep mee te krijgen om met het paard aan de slag te gaan. Wat er gebeurde was interessant, en het gaf stof tot nader gesprek waarin een aantal thema's van de groep kon worden uitgediept. Wie voelt voor een teamsessie met inzet van een paard kan ik José van harte aanbevelen!

- Maarten Stoffers, Trainer, coach en auteur van het boek Hartvaardigheden -

I can recommend Horse Coaching in general and José in particular. We participated with an international group in horse coaching. We experienced a nice and educational team event. Surprising what we can learn from a horse.

- Jean Wilbers, Projectdirecteur Attero -

José heeft een stralende persoonlijkheid, waardoor zij mensen weet te enthousiasmeren en motiveren. Binnen onze organisatie heeft ze dat duidelijk laten zien door veel collega's actief aan het sporten te krijgen. Zij zorgt ervoor dat de mensen het beste uit zichzelf halen en doorzetten. Op dit moment hebben we binnen VAR diverse sportclubs (hardloop, mountainbike, triatlon) die door haar in het leven zijn geroepen en met elkaar echt resultaat boeken. Ook binnen de werkomgeving werkt ze aan het geven van verantwoordelijkheid aan collega's en vergroot ze de saamhorigheid, zodat een ieder beter tot zijn c.q. haar recht komt. Een echte motivator, inspirator en doorzetter! Prima als coach!

- Hannet de Vries-in't Veld, Algemeen directeur Veluwse Afval Recycling -

Telefoon: 0031612044440 

facebook.com/paardrijvakanties