Spring naar inhoud

Goyo / Granada

Paardrijvakantiesinspanje

Midden in de natuur van de Sierra Nevada ligt de manege waar Goyo als gids werkt. Hij nodigt je uit om te paard door olijf- en amandelbomen te rijden, prachtige bergketens te beklimmen en in de mooie valleien af ​​te dalen. De maanlandschappen en de traditionele grotwoningen zullen je met al hun charme betoveren. De paarden zijn zeer goed getraind en Goyo als gids zal je laten genieten van een onvergetelijke ervaring ondergedompeld in de wilde flora van Andalusië.

Goyo heeft, vooral ook op zijn fiets gereisd door landen als Marokko, Cuba, Italië, Frankrijk en Duitsland en spreekt uitstekend Engels.

Hij heeft een grote passie voor de bergen en is buiten het paardrijden ook gespecialiseerd in alpineskiën, canyoning en klimmen.

Waar is het?

De manege waar Goyo werkt ligt op 45 minuten rijden van Granada en 1 uur van Almeria aan de rand van het stadje Guadix aan de voet van de Sierra Nevada.

Als je bij de manege van Goyo gaat paardrijden krijg je 10% korting op overnachtingen op onze vakantieboerderij de Balsa die op 25 km van de manege ligt verwijderd. Ook leuk voor niet-ruiters.

Prijzen

paardrijvakanties in Spanje
  • 2 uur  40 euro.
  • 3 uur  60 euro.
  • Halve dagroute van 4 uur 75 euro.
  • Dagroutes inclusief picknick  130 euro
  • Rijles 20 euro.
  • 10 lessen 190 euro.

Ruiterweekend

Idyllisch weekend in het grootste grottengebied van Spanje aan de voet van de Sierra Nevada. Een programma geschikt voor diegenen die willen leren paardrijden of heel weinig hebben gedaan en twee aangename dagen in de natuur willen doorbrengen. Ook mogelijk gedurende de week.

Programma

Dag 1
Ophalen bij de accommodatie om naar de manege te gaan. Kennismaken met de paarden en paardrijles.

Dag 2
Ophalen bij de accommodatie om naar de manege te gaan. Les en tocht met de gids om het geleerde in praktijk te brengen.

Duur 3 uur.

Benodigdheden Schoenen en specifieke kleding voor het paardrijden (helmen zijn aanwezig), zonbescherming, zonnebril, hoed, handschoenen …

Locatie Manege aan de rand van Guadix. 45 minuten van Granada en 1 uur van Almeria.

Transfer Van en naar je accommodatie.

Paardrijweek

paardrijvakanties in Spanje

Voor diegenen die willen leren paardrijden of heel weinig hebben gedaan en een heerlijke week in de natuur van de Sierra willen doorbrengen. In deze week leer je omgaan met het paard en het in stap en draf te beheersen tijdens de buitentochten in de natuur van de prachtige Sierra Nevada. Onder het toeziend oog van een gekwalificeerde gids.

Accommodatie In een typisch grot-aparthotel in de omgeving bijvoorbeeld Cuevas del tío Tobas *** of vakantieboerderij de Balsa.

Programma

Dag 1

Je wordt opgehaald bij je accommodatie. Presentatie van het weekprogramma.

Dag 2

Kennis maken met de paarden. Les over de verzorging van het paard en het voorbereiden van het berijden: poetsen, zadelen en teugels zetten. Rijles in de stap, evenwicht, het paard aansturen, rijden. Buitentocht om te oefenen wat is geleerd.

Dag 3

Rijles initiatie in draf, balans, verhoogde draf. Buitentocht om te oefenen wat er is geleerd.

Dag 4

Rijles in verhoogde draf het paard in controle houden. Buitentocht om te oefenen wat er is geleerd.

Dag 5

Paardrijvakanties in Spanje Goyo

Rijles in verschillende drafstijlen. Buitentocht om te oefenen wat er is geleerd.

Dag 6

Buitentocht

Benodigd materiaal Schoenen en specifieke kleding voor het paardrijden (helmen zijn aanwezig), zonbescherming, zonnebril, hoed, handschoenen …

Duur 5 dagen van 3 uur en 5 overnachtingen.

Locatie Manege aan de rand van Guadix aan de voet van de Sierra Nevada.

Transfer Vliegveld van Granada en van en naar de accommodatie.

paardrijvakantiesinandalusie@gmail.com

Telefoon: 0031612044440 

Als je mijn pagina op facebook ‘liked‘ (en deelt) blijf je op de hoogte van nieuwe tochten en aanbiedingen.