Spring naar inhoud

Jesús / Cádiz

Jesús is geboren in 1976 in Cádiz. Sinds zijn jeugd werkt hij al met paarden o.a. als veedrijver (cowboy). Het was in 2014 toen hij zijn passie voor paarden en de natuur om hem heen begon in te zetten voor het toerisme. Hij begon met het rijden van routes van 1 uur of 2 uur en in 2017 besloot hij om zijn eigen bedrijf te beginnen op het gebied van paardentoerisme en is hij ook meerdaagse tochten gaan aanbieden. Jezus heeft een goed gevoel voor humor en is een zelfverzekerde gids en gastheer. Hij is vriendelijk met een gevoel voor avontuur. Omdat hij in dit gebied is opgegroeid, kent hij de ruiterpaden goed en kan hij je naar alle mooie plekken brengen. Hij weet ook veel van de geschiedenis en de natuur van het gebied. Zijn routes lopen door twee natuurparken. Het natuurpark Alcornocales bevat het grootste en best verzorgde kurkeikenbos van Europa. Het natuurpark van de Straat van Gibraltar wordt jaarlijks door honderden miljoenen vogels gepasseerd tijdens hun migratie tussen Europa en Afrika. Zijn paarden zijn Andalusisch en Hispano-Arabisch. Ze worden heel goed verzorgd en zijn vriendelijk en volledig betrouwbaar.

Trektochten

Ontdekking van Campo Gibraltar                    Prijs 1830 euro 

Het Engelse Pad (romantische reizigers)        Prijs 1250 euro

Dagtochten

Dagtochten aan het strand                                Prijs 1690 euro
“Stranden van Cadiz”

2 Continenten 1 kolonie                                      Prijs 1550 euro

Dagtochten kunnen vanaf 4 personen en minstens 3 overnachtingen op aanvraag worden georganiseerd.

Trektochten

ONTDEKKING VAN CAMPO GIBRALTAR

Campo de Gibraltar + Jerez

Prijs 1830 euro

Data 2024 14/21 JANUARI, 04/11 FEBRUARI, 10/17 MAART, 07/14 en 20/28 APRIL (vol), 26/02 JUNI, 20/22 OKTOBER, 29/05 DECEMBER (SPECIAL CRISTMAS RIDING CAMPO DE GIBRALTAR 1850,00€)

Jezús biedt je een trektocht langs het meest zuidelijke gebied van Spanje en Europa, waarbij je een zevendaagse route rijdt die zowel langs de kust als door de bergen loopt. Campo de Gibraltar is een regio ten zuidoosten van de provincie Cádiz en fungeert als een grens tussen Europa en Afrika, evenals de poort tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Dat en de kolonie Gibraltar maakt het een van de beste strategische locaties in Europa. We zullen genieten van twee natuurparken, Los Alcornocales Natural Park, dat het grootste, meest continue en best verzorgde kurkeiken bos herbergt. De botanische en mycologische rijkdommen verdienen terecht Los Alcornocales zijn faam als het laatste Europese bos. Het tweede natuurpark is het natuurpark El Estrecho, waar jaarlijks honderden miljoenen vogels de zeestraat passeren tijdens hun trektocht tussen Europa en Afrika. Hierdoor is het niet alleen een van de meest prominente bestemmingen voor vogels kijken, maar ook een van de meest ecologisch diverse plaatsen in Europa.

Dit pakket bestaat uit vijf paardrijroutes, gemiddeld 5 uur per dag en een bezoek aan Jerez om te genieten van de legendarische Royal Andalusian School of Equestrian Art en een typische Flamenco Show met lunch.

Gemiddeld fysiek uithoudingsvermogen is vereist om volledig te kunnen genieten van stap, draf en galop.

Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar

Informatie

 • Het minimum aantal personen voor deze route is 4 personen.
 • Prijs per persoon voor tweepersoons kamer.
 • Eenpersoons toeslag € 245,-
 • Kleine groep toeslag van 300 euro.
 • Maximale groep 10 personen.
 • Extra drankjes en cafetariakosten zijn niet inbegrepen.

Inbegrepen

 • Volpension met ontbijt en een drankje per persoon. Alle andere drankjes moeten ter plaatsen worden betaald.
 • 5 paardrijddagen + bezoek aan Jerez.
 • Bagagetransport en ondersteunend voertuig.

Transfers

 • Transfer op vaste tijden vanaf trein- of busstation of vanaf de luchthavens van Malaga of Jerez.
 • Transfer van Malaga Airport of Jerez extra kost € 160,00 per persoon.
 • Inbegrepen transfers vinden plaats uiterlijk om 18.00 uur op de dag van aankomst (Malaga) en niet vóór 7.00 uur op de dag van vertrek.
 • Een enkele transfer voor de hele groep.

Extra informatie

 • Elk programma wordt begeleid door een gespecialiseerde gids.
 • Elke maaltijd inclusief picknick wordt bereid volgens de typische regionale keuken: paella, vlees, stoofschotels, groenten ... Als je een speciaal dieet nodig heeft, moet u dit van tevoren melden.
 • Maximaal gewicht 90 kg.
 • Het is raadzaam om zonnebrandmiddelen en zonnebrillen te gebruiken.
 • Je moet een veldfles meenemen voor water en een badpak.
 • Het is raadzaam om een ​​cap te gebruiken.
 • Paardrijden niveau is middelzwaar (stap, draf en galop).
 • Engelse zadels.
 • Paarden: Andalusische en Arabisch-Andalusisch ras.
 • De hotels kunnen worden gewijzigd door de gids indien noodzakelijk.

LA RUTA ROMANTICA

Route gemaakt door schrijvers uit de romantische beweging uit de 18e en 19e eeuw

Prijs € 2250,-

Data 2024 24/31 MAART, 22/29 SEPTEMBER

HET ENGELSE PAD EN DE ROUTE VAN ROMANTISCHE REIZIGERS

De route vertrekt vanaf de Campo de Gibraltar en komt aan in Ronda volgens de route van de 19e
eeuwse reizigers "toen schrijvers en kunstenaars en schilders, bekend als "de romantici", die van overal kwamen" Europa en zelfs Amerika, om deze route te volgen van de kust van Spanje naar de koninklijke stad Ronda. Ook hier zullen we sporen zien van de Moorse tijd tussen de 8e en 15e eeuw die torens, kastelen en forten achterliet. Naast de historische betekenis is het landschap onovertroffen. In 1865 zei Henry O'Shea dat de weg van Gibraltar naar Ronda ".. was een van de mooiste en meest romantische reizen te paard die door ons land kan worden ondernomen."

PROGRAMMA

Dag 1 Welkom
Ophalen van ruiters op de luchthavens van Malaga en transfer naar het startpunt. Paard toewijzing.

Dag 2 Los Barrios - Castellar
Met deze route kun je het Hispano-islamitische grenserfgoed van de provincie ontdekken vanaf een bevoorrechte locatie in het natuurpark Los Alcornocales, de zuidelijke rand van de Sierra de los Melones. De route gaat naar het noorden vanaf Castellar Castle, gebouwd tijdens het Nazar-koninkrijk.

Geschatte duur: 5 uur te paard (drie uur 's ochtends en twee na de lunch)

Dag 3 Castellar - Jimena de la Frontera
De wegen en kruispunten die op deze route te midden van bossen van steeneiken, kurkeiken en een lommerrijk struikgewas van zonneroosje, gaspeldoorn en tijm liggen, vormden het ideale decor voor de bandieten die deze landen bewoonden. We rijden onder het kasteel van Jimena de la Frontera door, een belangrijke verdediging voor het Nasrid-koninkrijk dat Castellar met Jimena verbond.

Geschatte duur: 5 uur te paard (de helft in de ochtend en de andere helft in de middag)

Dag 4 Benadalid - Gaucin
Deze route stelt nooit teleur, het is een charmante, ruige vallei, een kleurrijk mozaïek, als een weelderige tuin bedankt
aan de zorg van zijn bewoners, die er wijselijk in zijn geslaagd om de hulpbronnen te exploiteren zonder het landschap en de natuur te ondermijnen. schoonheid. De route van vandaag voert ons langs enkele van de oude paden die werden gebruikt door de muilezeldrijvers die de tarwe en olijven vervoerden diewerden gemalen in de talrijke molens aan de oevers van de rivier de Guadiaro.

Geschatte duur: 5 uur te paard

Picknick op de route.

Dag 5 Gaucin - Jimena de la Frontera
De romantische legende van deze landen is verbonden met de beroemde "Bandoleros" van de Serrania de Ronda. Het waren struikrovers die zich verstopten in de heuvels en de bossen om de rijke reizigers die naar Ronda gingen te beroven
We zullen langs de paden rijden die de smokkelaars vroeger namen en tabak en andere goederen van de kust naar Ronda vervoeren vanwaar het in heel Andalusië en Spanje werd gedistribueerd

Geschatte duur: 5 uur te paard (drie 's ochtends en twee na de lunch)

Picknick op de route.

Dag 6 Kasteel Jimena de la Frontera - Kasteel van Castellar

De wegen en kruispunten die op deze route liggen in het midden van bossen van steeneiken, kurkeiken en een lommerrijk struikgewas van zonneroos, gaspeldoorn en tijm, de ideale setting voor de bandieten die deze landen bewoonden. We rijden onder het kasteel van Jimena de la Frontera, een belangrijke verdediging voor het Nasrid-koninkrijk dat Castellar met Jimena verbond.

Geschatte duur: 5 uur te paard (half in de ochtend en nog een half in de middag)

Picknick op de route.

Dag 7 Kasteel van Castellar - Los Barrios
Dit pad stelt u in staat om het Hispano-islamitische grenserfgoed van de provincie te ontdekken vanaf een bevoorrechte locatie in het natuurpark Los Alcornocales, de zuidelijke rand van de Sierra de los Melones. De route gaat naar het noorden vanaf Castellar Castle, gebouwd tijdens het Nazar-koninkrijk

Geschatte duur: 5 uur te paard (drie 's ochtends en twee na de lunch)

Picknick op de route.

Dag 8 TRANSFER NAAR LUCHTHAVEN NA HET ONTBIJT

INFORMATIE

Prijs per persoon voor tweepersoons kamer. Individuele toeslag van € 304,-

Het minimum aantal voor deze routes is 5 personen.
Met toeslag voor kleine groepen van 300€
Maximaal 8 personen.
Indien u een exclusieve route wenst, kunt u speciale prijzen vragen naargelang het seizoen.
Extra drankjes en cafetariakosten niet inbegrepen.
Niet-ruiter tarief 850,00€ half pensioen

INBEGREPEN
• Volpension met water en drankje per persoon. Elk ander drankje moet zelf worden betaald
• Maximaal toegestaan ​​gewicht 90Kg
• Bagagetransport en ondersteunend voertuig
• Transfer vanaf luchthaven, trein of busstation vanaf Malaga Airport

TRANSFERINFORMATIE
• Inbegrepen transfers worden niet later dan 18.00 uur voor de dag van aankomst (Malaga) en niet voor 7.00 uur voor de vertrekdag gehouden. Een enkele overstap voor de hele groep.
• Transfer vanaf Malaga Airport extra kost € 180,00 per persoon.

EXTRA INFORMATIE
• Elk programma wordt begeleid door een gespecialiseerde gids.
• Elke maaltijd, inclusief picknicks, is gemaakt van de typische regionale keuken: paella's, vleeswaren, stoofschotels, groenten... indien u een speciaal dieet nodig heeft, dient u dit vooraf te vragen
• Het is raadzaam om zonnebrandcrème en een zonnebril te gebruiken.
• U dient een kantine voor water en een badpak mee te nemen.
• Het is raadzaam om een ​​veiligheidshelm te gebruiken.
• Niveau paard: gevorderd (stap, draf en galopgalop)
• Zadels: Engels en mars.
• Paarden: Andalusische en Arabisch-Andalusische paarden goed getemd.
• Transfer vanaf vliegveld, bus of trein vanuit Malaga inbegrepen.
• De hotels en het reisschema kunnen worden gewijzigd onder de guias-criteria.

Informatie over het programma
Ruiters moeten schoenen of laarzen dragen die geschikt zijn om over ruw terrein te rijden en te lopen. Op deze rit. Van Ronda naar Los Barrios, er zijn verschillende gelegenheden dat paarden te voet moeten worden geleid vanwege het terrein."

De route leidt ons langs de paden die sinds de Romeinse tijd en de 19e eeuw worden gebruikt. We zullen ook door nog een ander decennium rijden, dat regeerde tussen de 8e en de 15e eeuw, en het laatste deel van de religieuze oorlogen tussen Moren en christenen.
Bijna elke dag zullen we door de  bergen rijden.
De kwaliteit van excellente hotels en restaurants wordt behouden, inclusief overnachtingen in hotel
boutique, twee prachtige privé cortijo's en en in een kasteel. Er wordt speciaal voor paella gekookt
gasten en goede maaltijden in lokale restaurants overal.
•De routes kunnen naar goeddunken van de gids worden gewijzigd, de hotels en eindbestemmingen zijn bekend bij de reservering.

RIJDEN IN HUELVA

RIJDEN EL ROCIO, NATUURPARK DOÑANA, STRAND BIJ MATALASCAÑ

Prijs € 1850,-

Data 2024 08/13 SEPTEMBER, 17/21 NOVEMBER

We ontmoeten elkaar en genieten van paardrijden. La Aldea del Rocío is een van de belangrijkste reli-
grote manifestaties in Spanje en heeft zijn wortels in de middeleeuwen. Jaarlijks worden duizenden pillen
grims uit heel Andalusië en andere delen van het land komen samen om hulde te brengen aan de

Maagd van Rocio.
De geschiedenis van deze bedevaart gaat terug tot de dertiende eeuw, toen een afbeelding van de
Virgin werd gevonden in de moerassen van Almonte, in de regio Huelva. Sindsdien toewijding aan
de Virgen del Rocío is versterkt en de pelgrimstocht is een groots evenement geworden
sociale en religieuze betekenis.

INFORMATIE
• Het minimum aantal dat voor deze routes geldt is 4 personen.
• Maximaal toegestaan gewicht 90 kg
• Met een kleine groepstoeslag van 250€
• Maximaal groep 9 personen.
• Indien u een exclusieve route wenst, kunt u speciale prijzen vragen afhankelijk van het seizoen.
• Extra drankjes en cafetariakosten niet inbegrepen.
De volgorde van de routes kan indien nodig door de gids worden gewijzigd.

INBEGREPEN
• Volpension met water en een drankje per persoon. Elk ander drankje wordt door de klanten betaald.
• 6 nachten
• 4 rijpaardruggen
• Bagagetransport en ondersteunend voertuig
• Culturele dag in Jerez

Transfers

• Transfers vanaf de luchthaven van Sevilla kosten € 160,00 p.p.

EXTRA INFORMATIE
• Elk programma wordt begeleid door een gespecialiseerde gids.
• Elke maaltijd, inclusief de picknicks, is gemaakt van de typische regionale keuken: paella's, vlees, stoofschotels, groenten... als u een speciaal dieet nodig heeft, dient u dit vooraf aan te vragen
• Het is raadzaam om zonnebrandcrème en een zonnebril te gebruiken.• U dient een veldfles voor water en zwemkleding mee te nemen.

• Het is raadzaam om een veiligheidshelm te gebruiken. Paardrijniveau: gemiddeld (stap, draf en galop galop)

• Zadels: Engels en maart.
• Paarden: Andalusische en Arabisch-Andalusische paarden, goed getemd.

• Transfer vanaf het vliegveld, bus of trein vanuit Malaga inbegrepen.
• De hotels kunnen worden aangepast volgens de Guias-criteria.

Dagtochten

Dagtochten aan zee        "De stranden van Cádiz"

Price € 1690,-

Ideaal programma voor mensen die dagroutes willen gaan rijden; we bieden dagelijks een halve dag route aan in verschillende landschappen van het natuurpark en één hele dag rijden met een picknickmaaltijd. Het is ook een perfect programma voor diegenen met een gemiddeld niveau van paardrijden, die korte routes willen rijden en elke dag in hetzelfde hotel willen terugkeren, willen genieten van hun vakantie en het misschien willen delen met vrienden of familie die niet paardrijden. Er is een bus https://www.avanzabus.com/ company, die het vervoer verzorgt tussen de luchthaven Malaga en Tarifa in het station van Algeciras. Het wordt aanbevolen om een ​​auto te huren om te genieten van het uitzicht, de gastronomie, de geschiedenis van een regio die de doortocht van de wereld is vanuit de oorsprong van de mens. Dit vanwege de ligging tussen twee continenten Europa en Afrika. Er zijn vele dorpen en  kustplaatsen als de witte dorpen van de Sierra van Cadiz en Malaga om te ontdekken.

Programma

Galopperen langs een vrijwel eindeloze stranden van Tarifa (Cádiz) We bieden je een tour langs het meest zuidelijke gebied van zowel Spanje als Europa, waarbij je een 5-daagse radiale route kiest die door zowel de kust als de bergen gaat. Aangenaam paardrijden langs de stranden, duinen, bergen en prachtige uitzichten en sensaties! We zullen genieten van twee natuurparken. De Straat van Gibraltar, waar jaarlijks honderden miljoenen vogels de zeestraat oversteken tijdens hun trektocht tussen Europa en Afrika, waardoor het niet alleen een van de meest prominente bestemmingen voor vogels kijken is, maar ook een van de meest ecologisch diverse plaatsen in Europa en de tweede "Het natuurpark van de kurkeiken", dat de grootste, meest continue en best verzorgde hoeveelheid kurkeiken herbergt. Door deze botanische en mycologische rijkdommen verdienent  Los Alcornocales terecht zijn faam als het laatste Europese bos.

Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar.

Accommodatie

• Eenpersoonstoeslag € 270.
• Niet-ruiters € 630 accommodatie in een tweepersoonskamer (inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt), in mei, juni, september € 900,-
• Minimum groep 2 personen.
• Check-in: zondag Check-out: zaterdag. Inclusief rij- en verblijfprogramma.

De accommodatie is self-catering. Wij verzorgen het ontbijt en, voor groepen gasten die geen auto hebben, zorgen wij voor vervoer om de dag naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

“Onze paarden zijn allemaal geboren in dit gebied en ideaal voor trektochten in het ruige landschap. Ze zijn goed getrained en zijn gewend aan zowel beginners als ervaren ruiters en comfortabel voor lange afstanden.

Prijzen zijn inclusief

 • 6 nachten met Ontbijt
 • 4 dagen 1⁄2 dag rijprogramma en 1 volledige dag (van zondag tot zaterdag)
 • Elke dag in bed and breakfast.
 • De dag van vertrek, in een enkele transfer voor de hele groep
 • Inbegrepen transfers op de dag van aankomst uiterlijk 18.00 uur (Malaga) en niet voor 7.00 uur op de vertrekdag. Een enkele transfer voor de hele groep.
  Transfer vanaf Malaga Airport extra kost € 180,00

Informatie

We raden aan om een ​​auto te huren om het Parque Natural del Estrecho en  te bezoeken, de witte dorpen aan de kust en het binnenland van Cadiz.
We raden het gebruik van zonnebrandcrème en zonnebrillen het hele jaar aan.
Raadpleeg kortingen voor groepen en families.
Transfertijden: Málaga - Tarifa 1 uur en 50 minuten
Minimale groep voor deze routes is 2 personen

We bieden een rijprogramma aan in het zuidoosten van de provincie Cadiz (Andalusië), we rijden ongeveer 3,5 uur per dag en een volledige dag inclusief lunch in een typisch restaurant.
”We zullen het natuurpark Estrecho ontdekken met zijn ongerepte stranden, valleien, kleine visserssteden ... allemaal zonder van accommodatie te veranderen op 1/2-routedag en ze naar wens te combineren. Gedurende een week leren we de technieken van de routes naar het buitenland, bergen beklimmen, ravijnen afdalen, in groepen galopperen langs het strand. Tijdens deze rit kunt u veilig genieten van langere routes op het platteland. Het is het perfecte programma als je tot nu toe alleen in een manege hebt gereden.

Twee Continenten één kolonie

Priis € 1550,-

Data 2024 18/24 FEBRUARY, 03/09 NOVEMBER,

Ideaal programma's voor ruiters die dagroutes willen gaan rijden. We bieden dagelijks een halve route aan in verschillende landschappen van het natuurpark en een hele dag rijden met een picknickmaaltijd. Het is ook een perfect programma voor diegenen met een gemiddeld niveau die korte routes willen rijden en elke dag in hetzelfde hotel willen terugkeren. Willen genieten van hun vakantie en het misschien willen delen met vrienden of familie die niet paardrijden.

PROGRAMMA

We bieden een rondgang langs het zuidelijkste grondgebied van zowel Spanje als Europa, een 5-daagse tocht die door bergen gaat met hun prachtige uitzicht op de baai en het uitzicht op Afrika met de kolonie Gibralta, Campo de Gibraltar is een regio ten zuidoosten van de provincie Cadiz en fungeert als grens tussen Europa en Afrika, evenals de poort tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Dat en de kolonie Gibraltar maken het een van de strategische toplocaties in Europa. We zullen genieten van een natuurpark het grootste en best verzorgde  kurkeikenbos van europa herbergt. Door zijn botanische en mycologische rijkdom verdient Los Alcornocales terecht zijn bekendheid als het laatste Europese bos

Een van de meest strategische punten van Europa

Programma van dag tot dag op aanvraag verkrijgbaar

Accommodatie

De cortijo (landhuis) waar we verblijven ligt in het natuurpark Alcornocales, de boerderij produceert vee, waaronder raszuivere Arabische paarden van de Ganaderia Felix Salas. De finca heeft in de noordvleugel ruime kamers te huur en heeft een oppervlakte van ruim 600 m2, verdeeld in een grote woonkamer met open haard en eetkamer, 8 slaapkamers met badkamer, grote keuken met alle keukengerei, tuinen en kapel.

De accommodatie is self-catering. Wij verzorgen het ontbijt en, voor groepen gasten die geen auto hebben, zorgen wij voor vervoer dat je om de dag naar de dichtstbijzijnde supermarkt brengt.

Onze paarden zijn allemaal geboren in dit gebied en ideaal voor trektochten in het ruige landschap. Ze zijn goed getraind en zijn gewend aan zowel beginners als ervaren rijders  en rijden comfortabel op lange afstanden.

Prijzen zijn inclusief

Zes nachten in hotel of boerderij met ontbijt (van zondag tot zaterdag)
Vier dagen een halve dag en één volledige dag rijden, inclusief picknick.
Gekwalificeerde instructeursgids
Maximale veiligheidsmaatregelen
Ongevallenverzekering en wettelijke aansprakelijkheid.
Inbegrepen transfers vinden plaats uiterlijk 18.00 uur op de dag van aankomst (Malaga) en niet vóór 7.00 uur op de vertrekdag. Een enkele transfer voor de hele groep.

Activiteiten voor niet-ruiters: ➢ Fiets ➢ Golf ➢ Wandelen ➢ Winsurf ➢ Kitesurf ➢ Kajak

Aanvullende informatie

 • Er is een busbedrijf www.alsa.es, dat het vervoer verzorgt tussen de luchthaven Malaga en Algeciras en een treinstation in Malaga (Maria zambrano) http://www.renfe.com/ naar Algeciras.
 • We raden aan om een ​​auto te huren. Het is erg interessant om te genieten van het uitzicht, de gastronomie en de geschiedenis van een regio die de wereld is overgegaan vanaf de oorsprong van de mens vanwege de ligging tussen twee continenten, Europa en Afrika, de vele kuststeden zoals de witte dorpen van de sierra van Cadiz en Malaga.
 • We raden het hele jaar door zonnebrandcrème en zonnebril aan.
 • Raadpleeg kortingen voor groepen en families.
 • Transfer tijden: Málaga - Los Barrios 1 uur en 30 minuten.
 • Minimale groep voor deze routes is 4 personen maximaal 10.
 • Voor transfer vanaf de luchthaven van Malaga prijs voor elke transfer € 150,00

paardrijvakantieinspanje@gmail.com

Telefoon: 0031612044440

Als je mijn pagina op facebook ‘liked‘ (en deelt) blijf je op de hoogte van nieuwe tochten en aanbiedingen.

Recensies

Inmiddels is het alweer 7 jaar geleden dat ik bij Marion en Bart op La Balsa verbleef voor een paardrijdtocht in de omgeving van Sierra Nevada. De warmte en de intimiteit van Marion en Bart en de twee gidsen zijn mij enorm bijgebleven. En ook dat ik werd meegenomen in het Spaanse leven daar. Een fijne ervaring! Het persoonlijke contact met Marion maakte het voor mij makkelijk om rechtstreeks via haar de mooie paardrijdtocht 'De verborgen kant van Campo Gibraltar' van Jesús / Cádiz te regelen.
Ik heb verschillende, meerdaagse buitenlandse paardrijdtochten gemaakt (o.a. Chili, Argentinië, Jordanië, Andorra, Noord-Spanje). 'De verborgen kant van Campo Gibraltar' van Jesús behoort absoluut tot één van mijn favoriete paardrijdtochten die ik heb gemaakt. Jesús heeft een uitgebalanceerd en gevarieerde paardrijdtocht uitgestippeld. De combinatie, bergen, het nationale park, duinen, zee en het strand van Tarifa, zorgt voor voldoende avontuur en uitdaging. Tevens is een culturele dag opgenomen in het programma waar we de Andalusische rijschool en een Flamenco show hebben ervaren. Jesús is een betrouwbare en erg vriendelijke, lokale gids. Hij kent de omgeving heel goed en kan je veel vertellen over de geschiedenis en de natuur. Een paardrijdtocht bij Jesús is een absolute aanrader!

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe routes en aanbiedingen kun je mijn facebookpagina ‘liken’ en als je me mailt krijg je dezelfde dag nog antwoord!

Email: paardrijvakantieinspanje@gmail.com

Facebook: Paardrijvakanties in Spanje

Telefoon: 0031612044440